Collagene Expert

COLLAGENE EXPERT van Gatineau.
• De lijn op basis van COLLAGEEN voor de 1ste tekenen van huidveroudering (fijne lijntjes en rimpeltjes)
• Collageen is een belangrijk eiwit dat aanwezig is in ons lichaam. Ons lichaam maakt zelf collageen aan, maar na ons 25ste levensjaar begint de aanmaak steeds verder af te nemen. Collageen zorgt voor elasticiteit en stevigheid in al onze bindweefsels, waaronder ook de huid.
• Een krachtige mix van collageen en hyaluronzuur om de huid voller te maken en te hydrateren, waardoor de huid glad en veerkrachtig wordt. )

Collagene Expert bevat collageen peptiden die er voor zorgen dat de huid verbeterd wordt. Het verschijnen van fijne lijntjes & rimpeltjes vermindert en daarnaast wordt de huid voller en steviger.
Een luxe lijn ontworpen om de vroege tekenen van huidveroudering aan te pakken. Maakt de huid voller en gladder, conditioneert en hydrateert de huid en laat deze prachtig stralen!

Onze producten:

Collagene Expert Phyto Radiance Cleanser  |  € 42,50

Een triple-action formule om de huid te reinigen èn een micro-exfoliatie en versteviging aan de huid te geven.
Deze krachtige in water oplosbare romige reiniger verwijdert alle sporen van vuil, make-up en onzuiverheden en laat de huid gehydrateerd, gereinigd en stralend achter.

Collagene Expert Hydra Essence  |  € 49,-

Een collageenverhogende essence voor geavanceerde hydratatie om een plumping up effect te creëren en de huid in balans te brengen, terwijl fijne lijntjes worden gladgestreken en een jeugdig ogende teint nieuw leven wordt ingeblazen! De huid toont fris als vernieuwd, soepel en straalt! Gebruik Gebruik ’s morgens en’ s avonds na het reinigen, vóór serum en/of verzorging

Collagene Expert Ceramide Smoothing Cream  |  € 79,95

Een luxe, hydraterende en voedende crème met een mooie, comfortabele textuur. Geformuleerd met drie soorten collageen, ceramiden, vetzuren, hyaluronzuur en vitamine C is het klinisch bewezen dat deze prachtige, krachtige crème de huid gladder en voller maakt. Het pakt tekenen van huidveroudering aan en verhoogt de elasticiteit, terwijl het tegelijkertijd ook de huidbarrière beschermt tegen omgevingsfactoren. De huid is geconditioneerd, gehydrateerd en onmiddellijk stralend. Your skin will thank you!

Collagene Expert Plumping Revival Mask  |  € 49,95

Een intens hydraterend en plumping masker dat de collageenproductie stimuleert en lijntjes en rimpels egaliseert. Dit fantastische, luxueuze crèmemasker doet de huid herleven. De huid ziet er vol, glad en stralend uit!