In onze salons gebruiken wij producten van het merk Gatineau en van Juvena.


De unieke salonexpertise van het franse merk Gatineau Paris is geïnspireerd op Parijse beauty-rituelen.
Door de combinatie van fijn geurende producten met verfijnde texturen en een manuele massage wordt u onder gedompeld in een gevoel van well-being.

Het resultaat van de salonbehandelingen wordt verlengd door ook thuis de producten van Gatineau te gebruiken.
Uw schoonheidsspecialiste stelt samen met u een verzorgingsprogramma samen om het beste uit uw huid te halen!

 


Juvena of Switzerland is een Zwitsers merk  en sinds 1954 pionier op het gebied van huid research  en expert in anti-aging huidverzorging.

De pioniersgeest in combinatie met Zwitserse precisie  heeft in de loop van de geschiedenis van dit schitterende cosmeticamerk herhaaldelijk geleid tot significante  anti-aging innovaties! De naam Juvena is afgeleid van het Latijnse woord „juvenalis” –  jeugdigheid –  en omvat zowel een visie als een belofte.
Jeugdigheid heeft niet alleen te maken met het uiterlijk.  Een jeugdige uitstraling heeft alles te maken met karakter, persoonlijkheid, een sprankelende oogopslag en  een stralende huid.
Om onze levendige, sprankelende energie, ongeacht  welke leeftijd, te kunnen tonen combineert Juvena  het unieke SkinNova SC Technology met diverse hoogwaardige ingrediënten om zo specifieke behoeften  van de huid tegemoet te komen. Deze technologie ondersteunt de huideigen stamcelactiviteit,  bron voor frisse, nieuwe huid.

Met sensationele resultaten: de kwaliteit van de huid  is zichtbaar verbeterd, van binnenuit!